Gıda Müh. Ders Planı

2017-2018 / Güz ile 2021-2022 / Güz Dönemleri Arası

1. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
FIZ 101
Fizik I33004.5TBZ1
FIZ 101EL
Physics I Laboratory10021.5TBZ1
KIM 101
Genel Kimya I33004.5TBZ1
KIM 101L
Genel Kimya I Laboratuvarı10021.5TBZ1
MAT 103
Matematik I43206TBZ1
TUR 101
Türk Dili I22002ITBZ1
GID 111E
Int.to Food Eng.and Ethics33006.5MTZ1
DAN 101
Akademik Danışmanlık10201ITBZ1
ING 112
English I33003.5ITBZ1

2. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
TUR 102
Türk Dili II22002ITBZ2
MAT 104
Matematik II43206.5TBZ2
KIM 104
Organik Kimya33004.5TBZ2
KIM 104L
Organik Kimya Lab.10021.5TBZ2
FIZ 102E
Physics II33004.5TBZ2
FIZ 102EL
Physics II Laboratory10021.5TBZ2
BIL 100E
Intr.to Prog.Language(PYTHON)21024.5TMZ2
ING 201
English III33003.5ITBZ2

3. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
EKO 201
Ekonomi33004ITBZ3
MAT 210E
Engineering Mathematics44005.5TBZ3
ATA 101
Atatürk İlk & İnkılap Trh I22002ITBZ3
GID 211E
Mass and Energy Balances33006TMZ3
BIL 113E
Intr.to Sci& Eng.Comp.(MATLAB)21024.5TMZ3
RES 107
Teknik Resim21203TMZ3
GID 221E
Food Chemistry33006MTZ3

4. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
KIM 206
Analitik Kimya & Enst Analizi33004.5TBZ4
KIM 206L
Ana. Kimya & Enst Anz. Lab.10021.5TBZ4
ATA 102
Atatürk İlk & İnkılap Trh II22002ITBZ4
GID 204E
Momentum Transfer33005TMZ4
GID 224
Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk.33006MTZ4
GID 222
Mikrobiyoloji33005MTZ4
GID 212
Termodinamik44007TMZ4

5. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 331E
Food Eng Unit Operations I33004.5MTZ5
GID 311
Gıda Mikrobiyolojisi I33004MTZ5
GID 323
Gıda Mikrobiyolojisi Lab20046MTZ5
GID 341
Isı Aktarımı33005TMZ5
GID 351
Kütle Aktarımı33005.5TMZ5
 5.yy Seçime Bağlı Ders (TB)3   4/5TBS5
 5.yy Seçime Bağlı Ders (TM)2/3   3/3.5/4/4.5/5/6/7TMS5

6. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 324E
Food Safety,Sanitat.&Preserv.33004MTZ6
GID 322
Gıda Müh Temel İşlemler II33005.5MTZ6
GID 332
Gıda Mühendisliği Laboratuarı20046MTZ6
GID 421E
Food Technology33005MTZ6
DAN 301
Kariyer Danışmanlığı10201ITBZ6
 6.yy Elective Course(ITB)3   4ITBS6
 6.yy Seçime Bağlı Ders (MT)3   4MTS6
 6.yy Seçime Bağlı Ders (TM)2/3   3/3.5/4/4.5/5/6/7TMS6

7. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 4901E
Food Engineering Design I43208MTZ7
GID 433
Gıda Kalite Kontrol Lab20046MTZ7
GID 441
Proses Kontrol33005TMZ7
GID 424
Gıda Kalite Kontrol33003.5MTZ7
 7.yy Seçime Bağlı Ders (ITB)3   4ITBS7
 7.yy Seçime Bağlı Ders (MT)3   4MTS7

8. Yarıyıl

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 4902
Gıda Mühendisliği Tasarımı II424010MTZ8
GID 450
Gıda Müh. Özel Konular30607MTZ8
GID 408E
Statistical Methods32026TBZ8
 8.yy Elective Course (MT)3   4MTS8
 8.yy Seçime Bağlı Ders (ITB)3   4ITBS8

TOPLAM KREDİ : 151  TOPLAM AKTS : 240.5