Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Asil Listedeki Aday Öğrencilerin Kayıt İşlemi

ASİL VE YEDEK LİSTESİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır. Lütfen sonuçları aday numarasına göre de kontrol ediniz.

Kazananların Listesi

Asil listedeki tüm aday öğrencilerin 3 Şubat 2023 tarihinde http://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/LUKabul/Kabul/web sayfasından kesin kayıt işlemini yapmaları gerekmektedir.

Asil listede isimleri bulunan aday öğrencilerin, Bahar dönemi ders kayıtları sırasında (ders kayıtları 6-10 Şubat 2023) sorun yaşamamaları için 3 Şubat 2023 Saat 17:00'a kadar kesin kayıt işleminin yapılması gerekmektedir. Ön kayıt aşamasında verilen aday no ve şifre ile giriş yapılacaktır.

Türk Öğrenciler için kesin kayıt işlemi ve PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

• Lisans diploması (Yüksek Lisans kaydı için), Yüksek Lisans diploması (Doktora kaydı için) veya onaylı mezuniyet belgesi (e-devlet olabilir)
  • Başvuru aşamasında İngilizce yeterliliğini gösteren geçerli belge yüklemeyenler, şuan dil yeterliliği olan varsa İngilizce yeterliliğini gösteren geçerli belge (Doktora kaydı için zorunlu belgedir)
  • Harç dekontu (eğer başka bir yerde Lisans, Açık öğretim veya Tezsiz (YL) kaydı varsa). Harç ücreti ilanda belirtilen öğrenci numarası veya TC numarası ile VakıfBank'a 3 Şubat 2023 Tarihinde yatırılacaktır. Başka bir yerde kaydı ( Lisans ve Açık öğretim) yoksa öğrenci harç yatırmayacaktır.

Tezsiz Yüksek Lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Başka bir programda (Tezsiz hariç) kaydı olan öğrencilerin kesin kaydı alınmayacaktır.

2022-2023 Bahar Dönemi LEE Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin kartları ile ilgili duyuru

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı Lisansüstü programlara Yeni Alınan Öğrenciler (Asil listede yer alan) Kesin Kayıtları tamamlandıktan sonra Öğrenci Kartlarını 15 Şubat 2023 tarihinden itibaren Kart İşlem Merkezine gelerek alabilirler.

Öğrencilerin kart alabilmeleri için Lisansüstü programa kesin kayıtlarının tamamlanmış olması gerekmektedir

NOT: Kartlar, öğrenciler Kart İşlem Merkezine geldiğinde anında basılıp verilecektir. Sistemde fotoğrafı bulunmayan öğrenciler portal.itu.edu.tr adresinden Portal sistemine giriş yaparak Kişisel Bilgiler > Hesap Bilgileri > Fotoğraf İşlemleri adımlarını takip ederek güncel fotoğraflarını yüklemelidirler. Sistemde fotoğrafı olmayan öğrencilere kart basımı yapılamamaktadır. İTÜ Portal sistemine e-devlet sistemi üzerinden de giriş yapılabilir.
E-devlet sisteminden giriş için https://bidb.itu.edu.tr/seyir-defteri/blog/2016/10/14/portala-e-devlet-ile-erisim-ve-sifre-alma adımları takip edilmelidir.

Önemli Açıklama

Ön kayıt ve kesin kayıt aşamasında sisteme yüklenen evrakın sahteliği ve gerçeği yansıtmadığı sonradan anlaşılan öğrencilerin evraka dayalı olarak yapılan kesin kayıt işlemi iptal edilir