Gıda Müh. Ders Planı

2021-2022 / Güz Dönemi Sonrası
6.yy Seçime Bağlı Ders (MT)

Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTS
GID 337ELipid Chemistry and Technology22004
GID 338EPhysical&Func.Prop.Food Mater.22004
GID 339EProduction of Food Ingredients22004
GID 442ESustainable Food Production22004
GID 443Biyosistem. Teknogirişimcilik22004
GID 456Duyusal Analiz22004
GID 457Gıda Ambalajlama22004
GID 457EFood Packaging22004
GID 458Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell.22004
GID 459Biyoteknoloji22004
GID 460ECold Storage Technology22004
GID 461EShelf Life of Foods22004
GID 462Hububat Teknolojisi22004
GID 463EBiochem.Chan.During Food Proc.22004
GID 464EEnzymes in Food Production22004
GID 465Coğrafi İşaretlerin Korunması22004