KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER ve KESİN KAYIT İŞLEMİ

Asil listedeki tüm aday öğrencilerin 8-9 Haziran 2023 tarihlerinde http://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/LUKabul/Kabul/ web sayfasındankesin kayıt işlemini yapmaları gerekmektedir.

8-9 Haziran 2023 Saat 17:00'a kadar kesin kayıt işlemini yapmayan aday öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş olacaklardır.Ön kayıt aşamasında verilen aday no ve şifre ile giriş yapılacaktır.

2.Öğretim (Tezsiz) Öğrenciler için kesin kayıt işlemi ve PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

* Lisans diploması veya onaylı mezuniyet belgesi (e-devlet olabilir)

* Başvuru aşamasında İngilizce yeterliliğini gösteren geçerli belge yüklemeyenler, şuan dil yeterliliği olan varsa İngilizce yeterliliğini gösteren geçerli belge (bölümün yabancı dil zorunluluğu yok ise bu kısma belge yüklemeden devam edebilirsiniz)

Önemli Açıklama

Önkayıt ve kesin kayıt aşamasında sisteme yüklenen evrakın sahteliği ve gerçeği yansıtmadığı sonradan anlaşılan öğrencilerin evraka dayalı olarak yapılan kesin kayıt işlemi iptal edilir.