2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Uluslararası Ortak Lisans Programı Ek Kontenjan Başvuru Sonucu ve Kesin Kayıt İşlemi

Kesin Kayıt Tarihi ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2022
Kayıt Yeri : İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Kesin Kayıt İşlemi İçin Gerekli Belgeler

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
  2. Öğrenim ücretinin ödendiğine dair dekont (Öğrenim ücreti Listesi için tıklayınız. Öğrenim ücreti Vakıf Bankası şubelerine öğrenci numarası belirterek ödenilebilecektir. Öğrenci Numarası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alınacaktır.)
  3. 4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

Başvuru Sonucu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır.
La* Di* To* (Asil)
Ber* Öz* (Yedek)

Yedek öğrenci asile geçmesi halinde 21 Eylül 2022 tarihinde ilan edilecektir.

Belge Sonu