2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Moda Tasarımı İle Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Uluslararası Ortak Lisans Programları TC Uyruklu Yedekten Asile Geçen Aday Öğrenciler ve Kayıt İşlemi

Kesin Kayıt Tarihi ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

15 Eylül 2021 tarihinde https://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/YKSKabul/Kabul web adresinden kesin kayıt işlemi yapılması gerekmektedir. 15 Eylül 2021 Saat 17:00'a kadar kayıt işlemini yapmayan aday öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kesin Kayıt İşlemi İçin Yukarıdaki Linkten PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
  2. Öğrenim ücretinin ödendiğine dair dekont (Öğrenim ücreti Listesi için tıklayınız. Öğrenim ücreti Vakıf Bankası şubelerine öğrenci numarası belirterek 15 Eylül 2021 tarihinden itibaren ödenilebilecektir. Öğrenci Numarası aşağıya çıkarılmıştır.)

NOT : Kesin kayıt sırasında elektronik ortamda yüklenmiş belgelerin aslı ile 4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.) 18-22 Ekim 2021 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecektir. Konuya ilişkin açıklama belge teslim tarihlerinden önce web sitemizde ilan edilecektir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Duyurusu

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı duyurusu için tıklayınız.

İngilizce Yeterlilik

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yedekten Asile Geçen Aday Öğrenci Listesi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır. Lütfen sonuçları aday numarasına göre de kontrol ediniz.

Aday No Öğrenci No Adı Soyadı Program Sonuç
176899 140210121 Hi* Na* Du* Moda Tasarımı Uluslararası Ortak Lisans Programı Yedekten Asile Geçti
177148 140210221 El* Ö* Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Uluslararası Ortak Lisans Programı Yedekten Asile Geçti
177322 140210222 Ay* Er* Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Uluslararası Ortak Lisans Programı Yedekten Asile Geçti