KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER ve KESİN KAYIT İŞLEMİ

Asil listedeki tüm aday öğrencilerin 23-24 Eylül 2021 tarihleri arasında http://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/LUKabul/Kabul/ web sayfasından kesin kayıt işlemini yapmaları gerekmektedir.

24 Eylül 2021 Saat 17:00'a kadar kesin kayıt işlemini yapmayan aday öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş olacaklardır. Ön kayıt aşamasında verilen aday no ve şifre ile giriş yapılacaktır.

2.Öğretim (Tezsiz) Öğrenciler için kesin kayıt işlemi ve PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

• Lisans diploması veya onaylı mezuniyet belgesi (e-devlet olabilir)

Önemli Açıklama
Ön kayıt ve kesin kayıt aşamasında sisteme yüklenen evrakın sahteliği ve gerçeği yansıtmadığı sonradan anlaşılan öğrencilerin evraka dayalı olarak yapılan kesin kayıt işlemi iptal edilir