2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yurt İçi Kurumlar Arası Lisans Yatay Geçiş Yedekten Asile Geçen Aday Öğrenciler ve Kayıt İşlemi

Kesin Kayıt Tarihi, Kayıt İşlemi ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

12 Eylül 2022 tarihinde https://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/YTYKabul/Kabul web adresinden kesin kayıt işlemi yapılması gerekmektedir. 12 Eylül 2022 Saat 17:00'a kadar kabul işlemi yapmayan öğrenciler yatay geçiş hakkından yararlanamayacaklardır.

Kesin Kayıt İşlemi İçin Yukarıdaki Linkten PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

1) Yatay geçiş yapmasında her hangi bir engel olmadığına dair belge

Önemli uyarı : Lise diploması öğrencinin kayıtlı olduğu üniversitesinden üniversitemiz tarafından resmi olarak talep edilecektir.Üniversitenizden kaydınızı sildirmeyiniz.

İntibak Yapılan Dersler

Kesin kayıt yapacak öğrencilerin hangi derslerinin intibak yapıldığı 26 Eylül 2022 tarihinde ilan edilecektir.

Yedekten Asile Geçen Aday Öğrenciler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır. Lütfen sonuçları aday numarasına göre de kontrol ediniz.

Fakülte Program Aday No Adı Soyadı Sonuç
Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (%100 İngilizce) / 3.YARIYIL 201458 On* Ba* Yedekten Asile Geçti
Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (%100 İngilizce) / 5.YARIYIL 200781 Se* Du* Yedekten Asile Geçti
Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Mühendisliği  (%30 İngilizce) / 3.YARIYIL 200129 Yu* Şi* Yedekten Asile Geçti