2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Lisans Programları Yedekten Asile Geçen Adaylar ve Kayıt İşlemi

Aşağıda yedekten asile geçen aday öğrencilerin listesi bulunmaktadır. Yedekten asile geçen aday öğrenciler belirtilen programlara kesin kayıt hakkı kazanmışlardır.

Kesin Kayıt İşlemi ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

9 Eylül 2021 tarihinde https://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/YKSKabul/Kabul web adresinden kesin kayıt işlemi yapılması gerekmektedir. 09 Eylül 2021 Saat 17:00'a kadar kayıt işlemini yapmayan aday öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kesin Kayıt İşlemi İçin Yukarıdaki Linkten PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

1. Lise Diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)
  2. Sağlık Raporu (Sağlık durumunu belgeleyen tam teşekküllü hastaneden alınan ‘Sağlık Kurulu Raporu’ veya "Tek Hekim Raporu (Aile Hekimi)" )

NOT : Kesin kayıt sırasında elektronik ortamda yüklenmiş belgelerin aslı ile 4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.) 18-22 Ekim 2021 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecektir. Konuya ilişkin açıklama belge teslim tarihlerinden önce bu sayfadan ilan edilecektir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Duyurusu

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı duyurusu için tıklayınız.

Asil ve Yedek Listesi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır. Lütfen sonuçları aday numarasına göre de kontrol ediniz.

Çalgı Eğitimi / Bağlama
175307  Ad* Ca* K**  Çalgı Eğitimi / Bağlama  144,95545   Yedekten Asile Geçti