7143 Nolu Af İle İntibak Yapılan Lisansüstü Öğrenciler Hakkında

Sayın Öğrenci,

2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren Af intibakınız yapılmıştır. Listeye göre durumlarınız aşağıda belirtilmiştir.

• İngilizce Hazırlık Aşamasında olanlar eğer bir dil belgesine sahipse Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirimde bulunarak ders seçme aşamasına geçebilirler. Eğer geçerli bir dil belgesi yok ise maksimum 1 sene süre ile İngilizce Hazırlık aşamasında bekleyebilirler.

• Bilimsel Hazırlık Aşamasında olanlar Bilimsel hazırlık kayıt formlarını program koordinatörlerine imzalatıp 17-21 Eylül 2018 Tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edebilirler.

• Ders,Tez veya Yeterlik Aşamasında olanlar bu ilk dönem olduğundan program koordinatörü ile webten ders seçebilirler.

Ders kaydı için size gerekli olan öğrenci numaranız ekte gönderilen excel dosyasında yer almaktadır.

Ders kayıtları için program koordinatörünüz ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Sisteme kendi hesabınızdan giriş yapıp kayıt olamazsınız. Kaydı muhakkak koordinatör ile yapmalısınız.

2018-2019 Eğitim Öğretim Bahar döneminden itibaren sistemde resmi olarak bir danışmanınız olması gerekmektedir. Aksi taktirde gelecek dönem kayıt olamayacaksınız.

Harç ödemeleri ile ilgili daha sonra duyuru yapılacaktır.

Burada yazılan açıklamalar dışında sorulacak sorularınız var ise enstitünüz ile irtibata geçebilirsiniz.

İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
 Ayazağa Kampüsü 34469 Maslak-İstanbul