DUYURULAR

İngilizce Yeterlilik Sınavında Başarılı Olan ve İlk Defa Ders Alacak Öğrencilerin WEB’den Ders Atamaları

İngilizce Yeterlilik Sınavında Başarılı Olan ve İlk Defa Ders Alacak Öğrencilerin (Konservatuar öğrencileri ve başka üniversite veya bölümden transfer dersleri olan öğrenciler hariç) WEB’den Ders Atamaları tamamlanmıştır. www.sis.itu.edu.tr web adresinden sisteme girişten girdikten sonra  "Öğrenci Servisi" menüsündeki "Kayıt Menüsü" linkinden kayıtlı olduğunuz dersleri görebilirsiniz. Ders planınızdaki birinci yarıyıl tüm derslere kayıtlı olduğunuzu ders planınıza göre kontrol ediniz.

Kontenjan düzenlemelerinden dolayı 14-21 Eylül 2018 tarihleri arasında bölümler tarafından yeni şubeler açılabileceği için kayıtlı olduğunuz CRN’ler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından otomatik değiştirilebilir. Belirtilen tarihlerde kayıtlı olduğunuz dersleri tekrar kontrol ediniz.

ING 112'den muaf olan öğrenciler 15664 CRN'li ING 112'ye kayıt edilmiş olup bu derse notları dönem sonunda "AA" olarak otomatik olarak işlenecektir . Ders planlarında ING 112 dersi 2. veya 3. yarıyılda olup muaf olan öğrencilerde 15664 nolu CRN'ye kayıt edilmiştir .

Başarılı bir dönem dileriz.

İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
 Ayazağa Kampüsü 34469 Maslak-İstanbul