English 
 Gıda Müh. Ders Planı
2013-2014/ Güz ile 2017-2018 / Güz Dönemleri Arası

1. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
FIZ 101
Fizik I33004.5TBZ1
FIZ 101L
Fizik I Lab10021.5TBZ1
KIM 101
Genel Kimya I33004.5TBZ1
KIM 101L
Genel Kimya I Laboratuvarı10021.5TBZ1
BIL 101E
Int to Comp and Inf Systems1.51012.5TMZ1
MAT 103
Matematik I43206TBZ1
RES 107
Teknik Resim21203TMZ1
TUR 101
Türk Dili I22002ITBZ1
 English Course I3   3.5ITBZ1

2. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 112E
Intro to Food Scnce & Technlgs22003MTZ2
TUR 102
Türk Dili II22002ITBZ2
MAT 104
Matematik II43206.5TBZ2
KIM 104
Organik Kimya33004.5TBZ2
KIM 104L
Organik Kimya Lab.10021.5TBZ2
FIZ 102E
Physics II33004.5TBZ2
FIZ 102EL
Physics II Laboratory10021.5TBZ2
BIL 108E
Intr. to Sci. & Eng.Computing32024.5TMZ2
 English Course II3   3.5/4ITBZ2

3. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
ATA 101
Atatürk İlk & İnkılap Trh I22002ITBZ3
MAT 201E
Differential Equations44005.5TBZ3
ING 201
English III33003.5ITBZ3
GID 221E
Food Chemistry33006MTZ3
GID 211E
Mass and Energy Balances33006TMZ3
 3.yy Seçime Bağlı Ders (TM)2/3   3/3.5/4/4.5/5/6TMS3

4. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
KIM 206
Analitik Kimya & Enst Analizi33004.5TBZ4
KIM 206L
Ana. Kimya & Enst Anz. Lab.10021.5TBZ4
ATA 102
Atatürk İlk & İnkılap Trh II22002ITBZ4
AKM 204E
Fluid Mechanics33005TMZ4
GID 232
Gıda Kimyası II33006MTZ4
GID 222
Mikrobiyoloji33005MTZ4
GID 212
Termodinamik44007TMZ4

5. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
EKO 201
Ekonomi33004ITBZ5
GID 331E
Food Eng Unit Operations I33004.5MTZ5
GID 311
Gıda Mikrobiyolojisi33004MTZ5
GID 321
Gıda Mikrobiyolojisi Lab1.50034MTZ5
GID 341
Isı Aktarımı33005TMZ5
GID 351
Kütle Aktarımı33005.5TMZ5
 5.yy Seçime Bağlı Ders (TB)3   4/5TBS5

6. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 312
Gıda Mikrobiyolojisi II33004MTZ6
GID 322
Gıda Müh Temel İşlemler II33005.5MTZ6
GID 332
Gıda Mühendisliği Laboratuarı20045MTZ6
MAT 271
Olasılık ve İstatistik33005TBZ6
 6.yy Elective Course(ITB)3   4ITBS6
 6.yy Seçime Bağlı Ders (MT)3   4MTS6
 6.yy Seçime Bağlı Ders (TM)2/3   3/3.5/4/4.5/5/6TMS6

7. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 411E
Food Engineering Design I33005MTZ7
GID 421E
Food Technology33004MTZ7
GID 441
Proses Kontrol33005TMZ7
GID 424
Gıda Kalite Kontrol33003.5MTZ7
GID 432
Gıda Kalite Kontrol Lab1.50034.5MTZ7
 7.yy Seçime Bağlı Ders (ITB)3   4ITBS7
 7.yy Seçime Bağlı Ders (MT)3   4MTS7

8. Yarıyıl
Ders KoduDers AdıKrediDersUyg.Lab.AKTSTürüZ/SYarıyıl
GID 492
Bitirme Çalışması306012MTZ8
GID 402
Gıda Mühendisliği Tasarım II314010MTZ8
 8.yy Elective Course (MT)3   4MTS8
 8.yy Seçime Bağlı Ders (ITB)3   4ITBS8

TOPLAM KREDİ : 150.5  TOPLAM AKTS : 239