MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Öğrenci Katkı Paylarının/Öğrenim Ücretlerinin Yatırılması :  19-23 Ağustos 2019

Derslere Kayıt

Mühendislik Tamamlama Programı öğrencilerinin ders kaydı yapabilmesi için ekli form ile birlikte 29 Ağustos 2019 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir. Aksi takdirde öğrencinin ders kaydının geçerli olması mümkün değildir. Ders talep formu için tıklayınız.

Mühendislik Tamamlama Programı öğrencilerinin ders seçimi yaparken dikkat etmesi gereken hususlar:

1. Gözetim listesinde olan öğrenciler ( Genel Not Ortalaması 1.80 altı) en fazla 18 kredi alabilir. Diğer öğrenciler en fazla 22 kredi alabilir.

2. Ders seçimi yapılırken ders planında yer alan bir dersin önşartı aynı plan içinde yer alıyorsa öncelikle önşart olan dersin alınması gerekir.

Eğer dersin önşartı olup ve sizin almanız gereken Mühendislik Tamamlama Programı içerisinde bu ders var ise ilk önce önşart olan dersi almalısınız.

Eğer dersin önşartı olup ve sizin almanız gereken Mühendislik Tamamlama Programı içerisinde bu ders yok ise dersi alabilirsiniz.

3. Ders kayıt formunu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na teslim ederek sistemden ders kaydı gerçekleşen öğrencilerin daha sonra yapacakları değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.

Mühendislik Tamamlama Programı öğrencileri dahil oldukları programın ders planını aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirler.

Mühendislik Tamamlama Programı Ders Planları

2019-2020 güz döneminde açılan dersleri ve bina kodlarını (örnek;ATA 101 gibi) aşağıdaki adresten bakabilirsiniz. Ders planlarınızdan öğrenmiş olduğunuz ders kodunu açılan dersler içerisinde arayıp almak istediğiniz dersin CRN kodunu (örneğin CRN=10282 gibi) öğrenebilirsiniz.

2019-2020 Güz Dönemi Lisans Ders Programları