1.ANADAL : KİMYA MÜHENDİSLİĞİ 
2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ

 

DERS KODU DERS ADI Z/S Kredi Ders Lab
GID 223E Food Chemistry Z 3 3 0
GID 224 Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. Z 3 3 0
GID 226E Microbiology * Z 2 2 0
GID 311 Gıda Mikrobiyolojisi I Z 3 3 0
GID 323 Gıda Mikrobiyolojisi Lab. Z 2 0 4
GID 312E Food Microbiology II Z 3 3 0
GID 322 Gıda Müh. Temel İşlemler II Z 3 3 0
GID 332 Gıda Mühendisliği Laboratuarı Z 2 0 4
GID 421E Food Technology Z 3 3 0
GID 306E Food Plant Design & Economics Z 3 3 0
GID 4901E Food Engineering Design I Z 4 3 2
GID 433 Gıda Kalite Kontrol Lab. Z 2 0 4
GID 424 Gıda Kalite Kontrol Z 3 3 0
GID 4902 Gıda Mühendisliği Tasarımı II Z 4 2 4
TOPLAM KREDİ 40

NOT

* Öğrenci GID 222E Microbiology dersinden kendi programındaki BIO 214-Mikrobiyoloji veya BIO 224 Moleküler Biyoloji derslerinden birini almış ve başarmış olmak koşuluyla muaftır.