1.ANADAL : KİMYA MÜHENDİSLİĞİ
2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ

DERS KODU DERS ADIZ/S Kredi Ders Lab
GID 221E Food Chemistry Z 3 3 0
GID 222 Mikrobiyoloji Z 3 3 0
GID 232 Gıda Kimyası II Z 3 3 0
GID 311 Gıda Mikrobiyolojisi I Z 3 3 0
GID 321 Gıda Mikrobiyolojisi Lab. Z 1,5 0 3
GID 312 Gıda Mikrobiyolojisi II Z 3 3 0
GID 322 Gıda Müh.Temel İşlemler II Z 3 3 0
GID 332 Gıda Müh.Laboratuvarı Z 2 0 4
.

Seçime Bağlı Ders-MT(6.yy)

S 3 3 0
GID 421E Food Technology Z 3 3 0
.

Seçime Bağlı Ders-MT(7.yy)

S 3 3 0
GID 422 Gıda Kalite Kontrol Z 2 2 0
GID 432 Gıda Kalite Kontrol Lab. Z 1,5 0 3
.

Elective-MT(8.yy)

S 3 3 0
GID 492 Bitirme Çalışması Z 3 0 6
TOPLAM KREDİ40

NOTLAR

1) GID 222 Mikrobiyoloji dersinden kendi programındaki BIO 214-Mikrobiyoloji veya BIO 224-Moleküler Biyoloji derslerinden birini almış ve başarmış olmak koşuluyla muaftır.

2) 7.yy Seçime Bağlı-MT gruptan kendi anadalından seçimli olan KMM 424-Biyoteknolojik Uygulamalar dersini almış ve başarmış olmak koşuluyla muaftır.

* Bu muafiyetlerden yararlanıldığı takdirde toplam 40 kredi olan ders yükü 34 krediye düşmektedir.

ÇAP Senato Uygulama Esaslarının 10.maddesine göre "ÇAP öğrencisinin ikinci anadal programından alacağı dersler 36 krediden az olamaz".Şartlı muafiyetlerden dolayı ikinci anadaldan alınan derslerin toplam kredisi 36 kredinin altına düştüğünde,öğrenci ikinci anadal TM veya MT grubu seçime bağlı derslerden gerekli kadarını alıp,ikinci anadalda aldığı toplam krediyi en az 36 krediye yükseltmelidir.