1.ANADAL : MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK
2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ

DERS KODU DERS ADIZ/S Kredi Ders Lab
GID 211E Mass and Energy Balances Z 3 3 0
GID 221E Food Chemistry I Z 3 3 0
.

Seçime Bağlı Ders-TM(3.yy)

S 3 3 0
KIM 206 Analitik Kimya ve Enstrümental Analiz Z 3 3 0
KIM 206L Analitik Kimya ve Enstrümental Analiz Lab. Z 1 0 2
AKM 204E Fluid Mechanics Z 3 3 0
GID 232 Gıda Kimyası II Z 3 3 0
GID 212 Termodinamik Z 4 4 0
GID 331E Food Eng.Unit Operations I Z 3 3 0
GID 311 Gıda Mikrobiyolojisi I Z 3 3 0
GID 341 Isı Aktarımı Z 3 3 0
GID 351 Kütle Aktarımı Z 3 3 0
GID 312 Gıda Mikrobiyolojisi II Z 3 3 0
GID 322 Gıda Müh. Temel İşlemler II Z 3 3 0
GID 332 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Z 2 0 4
.

Seçime Bağlı Ders-MT(6.yy)

S 3 3 0
.

Seçime Bağlı Ders-TM(6.yy)

S 3 3 0
GID 411E Food Eng. Design I Z 3 3 0
GID 421E Food Technology Z 3 3 0
GID 441 Proses Kontrol Z 3 3 0
GID 422 Gıda Kalite Kontrol Z 2 2 0
GID 432 Gıda Kalite Kontrol Laboratuvarı Z 1,5 0 3
.

Seçime Bağlı Ders-MT(7.yy)

S 3 3 0
GID 402 Gıda Mühendisliği Tasarımı II Z 3 1 4
GID 492 Bitirme Çalışması Z 3 0 6
TOPLAM KREDİ70,5

NOTLAR

1) 1.Anadalın 8.yarıyılındaki Sınırlı Seçime Bağlı Ders-TM grubundan KIM 414 Gıda Kimyası dersini almak ve başarılı olmak kaydıyla GID 221E Food Chemistry I dersinden muaftır veya

GID 221E Food Chemistry I dersini başarmak kaydıyla 1.Anadalının 8.yarıyılındaki Sınırlı Seçime Bağlı Ders(TM)grubu dersinden muaftır.

2) 2.Anadallarından KIM 206 ve KIM 206L Analitik Kimya ve Enstrümantal Analiz Dersi ve Labını alan ÇAP öğrencileri 1.Anadallarının 2.yarıyılındaki KIM 203 Analitik Kimya dersinden muaf tutulacaklardır.

3) 1.Anadalın 8.yarıyılındaki Sınırlı Seçime Bağlı Ders-TM grubundan BIO 451E Industrial Microbiology dersini alıp başarmak kaydıyla GID 311 Gıda Mikrobiyolojisi I dersinden muaftır.

4) 1.Anadalında 8.yarıyıldaki Sınırlı Seçime Bağlı Ders-TM grubundan KMM 424 Biyoteknolojik Uygulamalar dersini alıp başarırsa Gıda Mühendisliği programının 7.yarıyılındaki Seçime Bağlı Ders(MT) grubundan muaftır.