2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT İÇİ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YEDEKTEN ASİLE GEÇEN ÖĞRENCİLER

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yurt İçi Kurumlar Arası Yatay Geçiş başvuru sonucunda yedekten asile geçen aşağıdaki listede yer alan öğrenciler kazandıkları programa kayıt yaptırmak üzere 07 Eylül 2018 tarihinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte İ.T.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir. Söz konusu tarihte başvurmayan öğrenciler yatay geçiş hakkından yararlanamayacaklardır.

Yurt İçi Yedekten Asile Geçen Öğrenciler
Program / Yarıyıl  Aday No  Adı Soyadı  LYS veya Eşdeğer Sınav  Not Ortalaması  Temel Bilimler Puanı  İTÜ DEĞERLENDİRME PUANI  Değerlendirme Sonucu
Bilgisayar Mühendisliği (%100 İngilizce) /3.YARIYIL  112189 Sinan Şar  Y-MF4 456,38678  3,78  95,8  272,19612  Yedekten Asile Geçti

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) Başvuru esnasında online yüklenen tüm belgelerin aslı

2) 4 adet 4,5 x 6 cm boyutlu vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

3) Geldiği üniversitedeki son durumunu gösterir onaylı öğrenci not dökümünün aslı (transkript)

4) Nüfus cüzdanı fotokopisi

5) 1996 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu. (Askerlik Durumu Beyan Formu için tıklayınız.) (1997 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)

Önemli uyarı : Lise diploması öğrencinin kayıtlı olduğu üniversitesinden üniversitemiz tarafından resmi olarak talep edilecektir.

İntibak Yapılan Dersler

Kesin kayıt yapacak öğrencilerin hangi derslerinin intibak yapıldığı 17 Eylül 2018 tarihinde ilan edilecektir.