2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS İTÜ İÇİ YATAY GEÇİŞ, ÇAP VE YANDAL BAŞVURU SONUÇLARI

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı  İTÜ İçi Yatay Geçiş, ÇAP ve Yandal başvuru sonucunda Asil listede yer alan öğrencilerin 06 Eylül 2018 saat 17:30'a kadar aşağıda linki verilen web adresinden kesin kabul işlemlerini yapmaları gerekmektedir. 06 Eylül 2018 saat 17:30'a kadar online kabul işlemlerini yapmayan öğrenciler Asil haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Asil listede olup ayrıca Yedek listesinde de olan öğrenciler Asil listede yer alan programın aşağıda belirtilen web adresinden online kabul işlemini yaptıklarında Yedek hakları olmayacaktır.

Yedek listesinde olup Asil durumuna geçen öğrencilerin listesi 07 Eylül 2018 tarihinde ilan edilecek olup, 07 Eylül 2018 tarihinde kabul işlemleri online yapılacaktır.

ONLİNE KABUL İŞLEMİ

06 Eylül 2018 saat 17:30'a kadar online kabul işlemini yapan öğrencilerin asil listedeki programa kesin kayıtları yapılacaktır. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ayrıca belge getirilmesi gerekmemektedir. Online kabul işlemi için tıklayınız.

ÖNEMLİ UYARILAR

- Mevcut durumda herhangi bir ÇAP  programına kayıtlı olup Yatay Geçiş, ÇAP veya Yandal hakkı kazanan öğrencilerin kazandığı programı kabul işlemini yapmaları durumunda mevcut ÇAP programından kaydı silinecektir.

- Mevcut durumda herhangi bir Yandal  programına kayıtlı olup ÇAP veya Yandal hakkı kazanan öğrencilerin kazandığı programı kabul işlemini yapmaları durumunda mevcut Yandal programından kaydı silinecektir.

- İTÜ İçi Yatay Geçiş, ÇAP veya Yandal hakkı kazanan ve ayrıca Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş hakkı kazanan öğrencilerin birini tercih etmeleri gerekmektedir.

Yatay Geçiş Öğrencilerinin İntibak İşlemleri

İTÜ İçi Yatay Geçiş hakkı kazanan ve online kabul işlemini yapan öğrencilerin hangi derslerinin intibak yapıldığı 17 Eylül 2018 tarihinde ilan edilecektir.

ÖĞRENCİ BAZINDA BAŞVURU SONUCU

Tercihlerinize neden yerleşmediğinizi öğrenmek,öğrenci bazında detaylı başvuru sonucu veya kabul işlemi için tıklayınız.

BAŞVURU SONUÇLARI (ASİL VE YEDEK LİSTELERİ)
· İTÜ İçi Yatay Geçiş Asil ve Yedek Listesi
· ÇAP Asil ve Yedek Listesi